Gezondheidsverklaring aanvragen

theorie-examen-invullen-300x300Op Mijn CBR kun je eenvoudig en snel zaken regelen met het CBR. Hiervoor moet je wel inloggen met je eigen DigiD. Zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn wanneer je een openbare computer gebruikt. Wanneer je klaar bent vergeet dan vooral niet uit te loggen!

Hoe werkt DigiD?

Je zult eerst heel even de website van Mijn CBR verlaten,je zult dan terecht komen op de website van DigiD.  Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf terug op Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?

Vraag je DigiD aan op digid.nl. Gebruik nooit een DigiD van een ander, ook niet van je ouders, kinderen, broer of zus.

Waarvoor is de gezondheidsverklaring?

De gezondheidsverklaring bevat een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het examencentrum heeft jouw gezondheidsverklaring nodig om jouw geschiktheid om te rijden te beoordelen. Dit formulier moet je invullen voor de aanvraag van een rijbewijs. Je kunt op Mijn CBR heel gemakkelijk een gezondheidsverklaring kopen en invullen. Je kunt ook een papieren gezondheidsverklaring kopen. Dit kun je bij het CBR kopen. Let op je kunt hier vaak alleen met pin betalen. Je kunt een gezondheidsverklaring ook halen bij je gemeentehuis. Wij raden je aan vooraf na te gaan of uw gemeentehuis de gezondheidsverklaring aan de balie verkoopt. Neem ook altijd even contact hierover op met je rijschool.

Vraag hier je eigen verklaring aan
top