De leukste Rijschool op Texel e.o.

Veilig, efficiënt en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Ben je op zoek naar een rijschool op Texel of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Bliksem op rijbewijs texelhet juiste adres. Als je van  Texel komt, zal je in Den Helder moeten lessen & afrijden. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen voor mensen van Texel en omstreken. Rijschool Texel staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Boot

De rijlessen starten & eindigen bij de Texelse boot in Den Helder ( receptie bij de bushalte). Je kan je lessen zelf reserveren via onze app. Om het makkelijk te maken beginnen de lessen altijd om half, zodat je direct je les kan starten als je van de boot afkomt.

Pakketten & Tarieven

 

Proefles Aanvragen

 

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Bliksem vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste en leukste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool zijn.

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Iedereen is welkom. Uiteraard kun je bij Rijschool Bliksem ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

 

top