De leukste Rijschool op Texel e.o.

Veilig, efficiënt en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Ben je op zoek naar een rijschool op Texel of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Bliksem op rijbewijs texelhet juiste adres. Als je van  Texel komt, zal je in Den Helder moeten lessen & afrijden. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen voor mensen van Texel en omstreken. Rijschool Texel staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.

Boot

De rijlessen starten & eindigen bij de Texelse boot in Den Helder ( receptie bij de bushalte). Je kan je lessen zelf reserveren via onze app. Om het makkelijk te maken beginnen de lessen altijd om half, zodat je direct je les kan starten als je van de boot afkomt.

Pakketten & Tarieven

 

Proefles Aanvragen

 

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Bliksem vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste en leukste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool zijn.

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Iedereen is welkom. Uiteraard kun je bij Rijschool Bliksem ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Verkeersschool Bliksem
5.0
Gebaseerd op 152 beoordelingen
powered by Google
Kimberley YehKimberley Yeh
08:11 12 Oct 22
Ik ben mooi in 1x geslaagd met dank aan rijschool Bliksem! Je wordt super goed geholpen en begeleid, en als je iets niet weet of fout doet wordt dat dan rustig en duidelijk uitgelegd. Lessen kunnen makkelijk via een app worden ingepland en als er toch iets anders is zijn de rij instructeurs heel open en aardig dus is het makkelijk om met hun te communiceren. Zeker een aanrader!
Maarten FlipseMaarten Flipse
11:41 21 Sep 22
Ik heb bij rijschool Bliksem in één keer mijn rijbewijs gehaald, ik heb de lessen altijd als zeer nuttig en gezellig ervaren. Mijn rijinstructeur was rustig en had geen problemen met verrichtingen meerdere malen uitleggen. De rijinstructeur was altijd vrolijk en samen hebben we erg veel gelachen in de auto! Gedurende de cursus is er een duidelijke opbouw waardoor elke rijvaardigheid aan bod komt, aan de volgende rijvaardigheid wordt pas begonnen wanneer degene daarvoor afgesloten is. Ik zou rijschool bliksem aan eenieder die opzoek is naar een rijschool in Den Helder en omstreken aanraden!
Rijk GeusRijk Geus
12:58 18 Aug 22
Top rijschool! Altijd met plezier gereden bij deze toppers. Er wordt veel aandacht besteed aan hoe ver jij bent als bestuurder, waardoor je alles uit je lessen haalt. Verder zijn de lessen altijd gezellig en voel je je snel op je gemak. Aanrader!
Jochem RasJochem Ras
11:48 26 May 22
Hele fijne rijschool!! Er wordt duidelijk gezegd hoe je er voor staat en je wordt goed begeleid en voorbereid voor je examen, daarnaast ook altijd gezellig in de auto. In 1x geslaagd, bedankt rijschool Bliksem!!
Diamondzz_z ZDiamondzz_z Z
14:59 05 Apr 22
Als ik meer dan een 5 star review kon geven had ik dat gedaan!Ik ben bij Rijschool Bliksem gekomen via mijn tante en is zeker een aanrader om rijlessen bij te nemen!De instructeurs zijn heel kalm en geven duidelijke instructies. Ik heb het heel fijn en gezellig ervaren tijdens mijn rijlessen. En stuur zeker iedereen naar Bliksem toe!Nu mag ik met trots zeggen dat ik geslaagd ben voor mijn praktijk examen!Slagingspercentage is hoog bij Bliksem!Zoek niet meer verder en schrijf je snel in voor rijlessen bij Rijschool Bliksem!Dank je wel Shoja & Bliksem!!!
js_loader
top