?

Onbeperkt theoriecursus voor een vaste bedrag!

Omdat wij zeker ervan zijn dat je bij ons slaagt bieden wij een keiharde garantie aan! Mocht je toch niet slagen voor het theorie-examen, dan mag je bij ons gratis de theoriecursus onbeperkt volgen totdat je slaagt! Ja echt onbeperkt, je leest het goed!

Slagen voor een vast bedrag met onze theoriecursus!

Ons theoriecursus is betrouwbaar.  Gelukkig weten wij gewoon dat vrijwel iedereen de 1e keer al zal slagen.  Na het aanmelden voor onze theoriecursus heb je dus eigenlijk al je theorie behaald!  Met onze theoriecursus is het dus echt onmogelijk om het theorie-examen niet te behalen! Schrijf je dus nu in voor onze theoriecursus als je 100% zeker wilt slagen.

Wij bepalen zelf het tempo, welke onderwerpen er worden behandeld en de diepgang hierin. Dit is allemaal eenvoudig aan te passen aan het niveau en de leersnelheid van de kandidaten.

  • Onbeperkt theoriecursus €100,00 excl. de examenkosten.
  • 2 dagdelen cursus €60,00 excl. de examenkosten.

De theoriecursus is 2 x per maand, op een zaterdag of een zondag van 13:00 tot 18:00 uur.

Als je snel en in één keer je theorie examen wilt halen is het van belang dat je regelmatig theorieles volgt. Doordat de regels en wetten bijna ieder jaar door de overheid worden bijgesteld is het in uw voordeel om de klassikale lessen te volgen. Aan de hand van klassikale vragen worden de fouten besproken. Deze manier van werken zorgt ervoor dat u goed bent voorbereid op het officiële theorie-examen bij het CBR.

Niet iedereen heeft tijd om in de boeken te duiken. Speciaal daarom is onze methode erop gericht om te slagen zonder vooraf geleerd te hebben. Tijdens de onze super makkelijke cursus leer je alles van A tot Z.

Na de theoriecursus begrijp je de regels in het verkeer. Je weet wat wel en wat niet mag. Hierdoor heb je niet alleen een geslaagde voorbereiding op het examen, maar weet je de regels ook nog tijdens het rijden.

Aan de hand van oefenvragen die gelijk zijn aan de vragen van het theorie examen, zorgen wij ervoor dat je met gemak slaagt. Per onderwerp behandelen wij de examenvragen. Dit doen we uiteraard op een leuke manier waardoor het voor de leerling super eenvoudig te onthouden is. Onze cursus is geschikt voor het theorie examen oude stijl en het theorie examen nieuwe stijl

Onze methode is geschikt voor iedereen. Of je nou faalangst, dyslexie en/of ADHD hebt, geen zorgen, onze theorieles is geschikt voor iedereen.

top