Opfrislessen volgen?

opfriscursus Op zoek naar een auto opfriscursus? Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat je partner altijd rijdt? Neem dan een opfriscursus auto in Den Helder! In deze cursus nemen we de basis door en alleen de onderdelen waar je moeite mee heb.  Met een goed gevoel achter het stuur gaan, dat je het auto rijden helemaal beheerst tot in de puntjes.

Met een goed gevoel achter het stuur

Het maakt niet uit hoe oud je bent voor een opfriscursus. Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld de snelweg of meer een algemeen karakter hebben, zoals verkeersdeelname in de drukte of het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Wij vinden het belangrijk dat je op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar je moeite mee hebt. Onze coachende wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het leren met zelfinzicht zodat ook zonder de instructeur met vertrouwen en plezier weer kan worden gereden. Mocht je nog meer lesuren willen kan je altijd aanvullen met losse rijlessen.

Automaat & Schakel

Wij hebben automaat & schakel lesauto’s. Dus als u liever de cursus in een automaat lesauto wilt volgen is dat ook mogelijk.

Buitenlands rijbewijs

Voor mensen die een buitenlands rijbewijs hebben omgezet / gaan omzetten is deze cursus ook geschikt. De situaties op de weg in Nederland worden onder begeleiding van één van onze instructeurs behandeld.

Afspraak maken

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Dan kun je via de knop ”aanmelden” jezelf aanmelden voor de cursus. Wij helpen je graag verder op weg.

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

OPFRIS-CURSUS

6

rijlessen

€300


Stap voor stap zelfstandiger worden


Herhaling van de bijzondere verrichtingen


Mogelijkheid tot snelweg rijden


Rijopleiding online in te plannen


Ook voor mensen met een buitenlands rijbewijs

top