?

Autorijles in Den Helder en Texel

Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je graag beginnen met het volgen van je autorijlessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Rijschool Bliksem is actief in Den Helder, Texel en omgeving en is al jarenlang het adres voor geslaagde rijopleidingen in deze gebieden. Door onze ruime ervaring in het vak weten wij als geen ander hoe belangrijk het maken van de keuze voor de juiste rijschool is. Bij het zoeken naar een rijschool spelen naast kwaliteit ook prijs en aantal lessen mee. Daarom doen wij er alles aan om iedere leerling tegen een betaalbare prijs een rijopleiding aan te bieden. Persoonlijke aandacht en een duidelijk lesplan staan daarbij centraal.

Een rijopleiding op maat!

Bij rijschool Bliksem krijg je altijd rijles van een vaste, professionele rij-instructeur. Deze instructeur zal jouw vanaf je eerste rijles tot aan het uiteindelijke praktijkexamen begeleiden. Wij passen onze lessen aan op jou als leerling. Iedereen heeft een ander leertempo, en daar houden wij constant rekening mee. Stap voor stap leer je de auto beheersen; we beginnen eenvoudig met gas geven, koppelen en stuurtechnieken, en gaan door tot je klaar bent voor je rijexamen. We houden je vorderingen in een duidelijk overzicht bij, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je nog moet leren. Zo hoef je nooit meer lessen te volgen dan nodig is!

Proefles aanvragen

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen via onderstaand formulier. Zo kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.
top