Rijlessen in een automaat

Rijles in een automaat wordt steeds populairder. Ook jongeren hebben ontdekt dat dat het veel relaxter rijd en dat de bediening van de auto veel sneller onder de knie is. Hierdoor kan men vaak sneller op examen. Om aan deze vraag te voldoen heeft Rijschool Bliksem besloten om het automaat rijbewijs in het pakket op te nemen in Den Helder.

automaat rijles den helder

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van automaat rijlessen voor het behalen van het autorijbewijs. Het wordt ook wel automaat rijopleiding, automaat les, automaat rijles of automaat lessen genoemd.

Automaat rijbewijs Den Helder

Wij bieden je eerst de mogelijkheid om een proefles automaat in Den Helder van 1 uur te doen in onze automaat lesauto, zodat je kunt laten zien hoe goed je bent, en zodat wij onze kwaliteiten aan jou kunnen tonen. Na je proefles hoor je van ons hoeveel rijlessen je nodig zult hebben, wat het in totaal gaat kosten, of een spoedopleiding voor jou geschikt is en wanneer je examen kunt doen. Ook kun je dan aangeven welke dagen en tijden je wilt lessen, welke tempo je wilt aanhouden en of je gespreid wilt betalen. Daarna kun je rustig een week de tijd nemen om erover na te denken. Bekijk hier de tarieven, of vraag direct een proefles aan via het onderstaande formulier.

Makkelijker en goedkoper kunnen we het niet maken, wel leuker!

Pakketten & Tarieven Proefles Aanvragen

 

 

 

 

top