De leukste Rijschool van Hoorn e.o.

Veilig, efficiënt en aangenaam leren rijden. Vraag nu een proefles aan!

Ben je op zoek naar een rijschool in Hoorn of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Hoorn op het juiste adres. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Hoorn en omstreken. Rijschool Hoorn staat garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg.


Vraag een proefles aan!

IMG_3066IMG_3101IMG_2895IMG_3086IMG_3097IMG_3096

Rijopleiding op maat

Ben je 16,5 jaar of ouder? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen. Rijschool Hoorn vindt het belangrijk om al zijn leerlingen een rijopleiding op maat aan te bieden!

Ervaren instructeurs

Wij werken uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste en leukste rijopleiding moet je dan ook bij onze gezellige rijschool in Hoorn zijn.

Beginnen vanaf 16,5

Wij geven al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Iedereen is welkom. Uiteraard kun je bij Rijschool Hoorn ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Geslaagde leerlingen aan het woord!

Wij vertellen je graag over onze rijschool en rijlessen. Liever nog laten we de échte leerlingen aan het woord: onze geslaagde leerlingen. Lees hieronder de ervaringen van de geslaagde leerlingen.


top